Csőtörés elhárítása

 Csőtörés elhárítása rövid határidővel

 

A csőtörést a tapasztalatok szerint a felhasználók 98 százaléka nem veszi észre – vagy csak akkor, ha a probléma már szemmel látható, azaz penészedik a fal. A felszínen is látható meghibásodások könnyebben észrevehetők – a felszín alattiakra pedig a magas vízszámla enged következtetni. Ha ezzel szembesülünk, érdemes átvizsgáltatni a rendszert. A nyaralótulajdonosok is sokszor későn szereznek tudomást a problémáról: amikor kora nyáron visszatérnek több hónapra magára hagyott házukba, azt tapasztalják, hogy a víz eláztatta a szobákat, és jelentős többletfogyasztást okozott.

Csőtörés elhárítása

Csőtörés elhárítása Budapest

A legfontosabb teendők csőtöréskor

Csőtöréskor három fontos teendőnk van: menteni, ami menthető, megjavíttatni a vezetéket, illetve értesíteni a biztosítót. Mindhármat érdemes minél hamarabb megkezdeni, a károk teljes eltüntetésével azonban várjuk meg a biztosító kárfelmérőjét. A lakásban vagy a házban uralkodó állapotokról készítsünk fényképet. Amennyiben a vezeték a vízóra előtt ment tönkre, a költségek a vízműveket, ha pedig utána, a fogyasztót (illetve biztosítóját) terhelik. Ha a víz a nyaralóban hónapokig folyt, mire a tulajdonosok észrevették, azaz akár több százezer forintos vízszámla keletkezett, kérhetünk árengedményt vagy részletfizetési lehetőséget a vízművektől. A cső sérülésének súlyosságától függően a problémát csak ásással lehet feltérképezni.

 

Hívjon vízszerelőt minél hamarabb!

Amennyiben gyakorlott vízszerelő szakembert keres a csőtörés minél gyorsabb elhárítására, hívjon most! Tisztában vagyok vele, milyen súlyos problémákat okozhat a lakásban található ingóságokban a törött csőből áradó víz, így a lehetőségekhez mérten rövid időn belül megérkezem a helyszínre, és a további károkat megelőzendő orvosolom a problémát. Mindenféle csőtörés elhárításával, így lefolyócsőtöréssel, vízvezeték-csőtöréssel, szivárgáselhárítással, pincei csőtörés-elhárítással és társasházi csőtörések elhárításával is foglalkozom.

Csőtörés elhárítása, víz csatorna vezeték javítás 06 20 9 420 586

Hasonló cikkek:

Kedves érdeklődő!

Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy több mint egy évre előre lekötötték már az összes kapacitásunkat,
ezért nem áll módunkban új munkát vállalni.

Megértésüket köszönjük!