Épületgépészet

Mely munkafolyamatok igényelnek épületgépészeti tervezést?

 

Amennyiben családi ház, ipari csarnok, irodaház vagy középület építését tervezi, illetve egy meglévő épületet újítana fel, vagy „zöldítene ki”, a munkálatok gördülékenysége érdekében érdemes időben gondoskodnia az épületgépészeti tervezésről, és választania egy tapasztalt szakembert, hiszen így garantáltan nem fog csúszni az építkezés. Több esetben is szükség lehet épületgépész kivitelező segítségére. Épületgépész foglalkozik például különböző rendszerek tervezésével és kivitelezésével, például a hőtermelő berendezésekkel. Gondoskodunk a megújuló energiát használó rendszerek megtervezéséről, így kidolgozzuk a legjobb megoldást a kútvizes, talajszondás, talajkollektoros vagy levegő-hőszivattyúk beépítésére.

Épületgépészeti kivitelezés

Kazánház kialakítása épületgépészet

 

Elszívó- és melegvízkészítő-rendszerek kialakítása

Megtervezzük különböző fosszilis energiával működő berendezések, például kondenzációs gázkazánok a rendszerbe való beépítését is. Ha lakásszellőztető-rendszert szeretne kialakítani, szintén megkereshet minket: terveztünk már központi elszívórendszert, hővisszanyerős lakásszellőztető-rendszert, illetve a relatív páratartalomra alapuló szellőztetési rendszert is. Ha napkollektort szeretne felszerelni az épületre, hogy a használatimelegvíz-készítéshez, illetve a fűtés kiegészítéséhez így nyerhessen energiát, szintén kérheti a segítségünket.

 

Fűtési-hűtési rendszereket is tervezünk

Tervezünk ezen kívül épületgépészeti vezérlőrendszereket, fűtési-hűtési rendszereket (padlófűtés, falfűtés, mennyezetfűtés, radiátoros fűtés stb.), illetve használati melegvíz-rendszereket is. A víz- és a szennyvízhálózat kialakításához szintén szakember segítsége szükséges. Bármelyik fenti vagy egyéb épületgépészeti tervezést igénylő feladathoz keres megbízható szakembert, keressen meg bátran!

Épületgépészet, épületgépészeti munkák kivitelezése Budapest 06 20 9 420 586

Kedves érdeklődő!

Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy több mint egy évre előre lekötötték már az összes kapacitásunkat,
ezért nem áll módunkban új munkát vállalni.

Megértésüket köszönjük!