Kondenzációs gázkazán bekötése

Kondenzációs gázkazán szakszerű bekötése Budapesten

Egy kondenzációs kazán bekötésével akár 30 százalékos megtakarítást is elérhetünk, hiszen így a füstgázokban levő rejtett hőt is felhasználhatjuk. Ha a kondenzációs kazán felszerelése mellett dönt, úgy is jelentős mennyiségű energiát megspórolhat, ha megtarthatja régi radiátorait. A legújabb generációt képviselő kondenzációs kazán felszerelésével sokkal jobb hatásfokot érhet el; kiváltképp, ha azt fal- vagy padlófűtési rendszerekhez használja. Ennek oka, hogy a kazán belsejében keletkező füstgáz oldott nedvességgé alakul, a lecsapódáskor pedig plusz energiamennyiséget jelentő hő keletkezik.

vaillant-kondenzacios-gazkazan-bekotese

Kondenzációs kazán

 

A kondenzációs gázkazánok ára mára jelentősen csökkent

A kondenzációs gázkazán bekötése ma már olcsón megoldható, ugyanis a készülékek ára jelentősen csökkent. Egyre többen választják ezt a népszerű típusú kazánt, melynek az alkatrészellátása is jól megoldott. Ráadásul ezzel a megoldással a környezetet is kímélheti, hiszen a kondenzációs gázkazán sokkal kevesebb káros anyagot bocsát ki, mint a kevésbé korszerű típusok. Ha szeretne spórolni, így szakembert keres kondenzációs gázkazán bekötéséhez Budapesten, hívjon most!

Kondenzációs gázkazán beszerelése

Kazán beszerelés Budapest

A kondenzációs gázkazán felszerelése gázszerelő szakember feladata

A kondenzációs gázkazán egyik fő alkatrésze a hőcserélő; egy téglalap keresztmetszetű, spirál alakú zártszelvény, amely tűztérként funkcionál. A részegységek egy légtömör belső térben kapnak helyet, amelyhez a homlokfal leszerelésével férhetünk hozzá; a szerelés oldalsó védőtávolságot nem igényel. A kondenzációs gázkazán felszerelését csak szakember végezheti el, ellenkező esetben ugyanis nem él a garancia, illetve a szakszerűtlen üzembe helyezés akár balesetveszélyt is okozhat. A kazán beszerelése mellett annak karbantartásáról is gondoskodni kell. A komolyabb hibák megelőzése végett évente ajánlott alaposan átnézetni a berendezést; ötévente pedig műszaki biztonsági felülvizsgálatra van szükség. Akár újonnan vásárolt kondenzációs gázkazánt szereltetne be, akár a régit szeretné megjavíttatni vagy ellenőriztetni, és ehhez keres  gázszerelő szakembert Budapesten, hívjon fel most!

Nyári Zoltán Budapesti víz gáz fűtésszerelő 06 20 9 420 586

Hasonló cikkek:

Kedves érdeklődő!

Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy több mint egy évre előre lekötötték már az összes kapacitásunkat,
ezért nem áll módunkban új munkát vállalni.

Megértésüket köszönjük!