Panel fürdőszoba felújítás

A panel fürdőszoba felújítása

Sokunkkal előfordul, hogy ha sokáig élünk ugyanolyan környezetben, egy idő után megunjuk, kevésbé érezzük magunkat komfortosan vagy egyszerűen csak újításra, modernizálásra vágyunk. Lakásunk felújítása természetesen anyagi kereteinktől függ, így általában egyszerre egy, maximum két helyiség átalakítását érdemes elvégeztetni. A legkényelmesebb megoldás az, ha a felújítás körüli teendőket egy széleskörűen képzett szakemberrel végeztetjük el, így nem kell a folyamat minden mozzanatát külön szakemberre bíznunk. Ha például a panel fürdőszoba átalakításáról van szó, javasolt olyan szakembert foglalkoztatnunk, aki az összes elvégzendő feladathoz ért. Teljes felújítás esetén szükség van a panel fürdő vízvezeték cseréjére, illetve vízszerelésre, a panel fürdőben lévő szerelvények cseréjére, valamint a mosdó, a kád, a WC és a csaptelep cseréjére is.

Mik a hátrányai a gyári panel fürdőszobáknak?

Húsz-harminc évvel ezelőtt az igények és a technológia még egészen más kereteket szabtak a panel fürdők elkészítésének, így azok, gyári állapotukban ma már nem felelnek meg a modern ember igényeinek. Régen elegendő volt egy WC, egy mosdó és egy kádtöltő csaptelep, amit még csak a manuálisan tekerhető kivitelben forgalmaztak. Manapság a fürdőszobának felértékelődött a szerepe, hiszen már nem csak tisztálkodási helyiségként tekintünk rá, sokkal inkább egy relaxálást, felfrissülést, nyugalmat ígérő helyiséget szeretnénk faragni belőle. Ezt az is bizonyítja, hogy egyre esztétikusabban alakítjuk ki, modernebb berendezésekkel szereljük fel fürdőnket, amely természetesen egy panel fürdőszoba esetében is lehetséges.

Panel fürdőszoba felújítás átalakításHogyan zajlik a panel fürdőszoba átalakítása?

A képzett szakemberrel való egyeztetés után, a szakember és csapata megjelenik otthonunkban a megbeszélt időpontban. Rövid megbeszélés után elkezdik a munkálatokat. Első lépésként lebontják a szanitereket, burkolatokat és szerelvényeket. Ezután következik az új vízvezetékrendszer, illetve új lefolyók kiépítése. A kád cserélése vagy új kád beépítése esetén külön csaptelep kerül beszerelésre. A berendezések felújítása, illetve cseréje után a burkolás következik. Válasszunk magas minőségű burkoló anyagot, így sokáig nem lesz szükségünk újabb felújításra. Ezek után következnek a villanyszerelési munkálatok, melyeket a helyiség kifestése követ. Utolsó lépésként a szakemberek felszerelik az új szanitereket és szerelvényeket.

 

 

 

Panel fürdőszoba felújításában segítségére lesz Nyári Zoltán víz-gáz-fűtésszerelő 06 20 9 420 586

Hasonló cikkek:

Kedves érdeklődő!

Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy több mint egy évre előre lekötötték már az összes kapacitásunkat,
ezért nem áll módunkban új munkát vállalni.

Megértésüket köszönjük!