Sarokszelep beépítése cseréje

Miért fontos a sarokszelep?

A sarokszelep a szaniterek fontos alkatrésze: ez teszi lehetővé, hogy a víz akadálytalanul eljusson a vezetékből a vécétartályhoz, a bidéhez, illetve a mosdó vagy a mosogató csaptelepéhez. Érdemes olyan sarokszelepet, illetve szűrős vagy kombinált sarokszelepet választanunk, amelynek nemcsak praktikus tulajdonságai, hanem esztétikai jellemzői is kielégítik az igényeinket. A vásárlásnál vegyük figyelembe a most vásárolt vagy meglévő szaniter stílusát és dizájnját; egy modern fürdőszobába válasszunk a csaptelepekhez illő dizájnszelepeket.

sarokszelep beépítése

 

Egy megfelelő sarokszeleppel spórolhatunk a rezsin

A sarokszelepnek számos fontos funkciója van, így nem érdemes ezen a kiegészítőn spórolnunk: válasszunk valóban jó minőségű terméket, amely hozzájárul a szaniterek hosszú élettartamához. A sarokszelep jóvoltából még a rezsink is alacsonyabb lehet: mivel szabályozhatjuk a hideg és a meleg víz átfolyási mennyiségét, csökken a vízfogyasztás, és az adott berendezés is tovább bírja; így egy minőségi tartalékelzáró jó befektetésnek bizonyul.

 

Kombinált és szűrős sarokszelepek

A kombinált és a szűrős sarokszelep az alkatrész speciális változata, amely további hasznos funkciókkal bír. A kombinált sarokszelep jóvoltából két csapot is használhatunk egy időben, például a mosdó csaptelepét és a mosógépet. A szűrős sarokszelepek előnye pedig, hogy megóvják a csaptelepet a vízkő és más lebegő szennyeződések okozta kártól, így azokat ritkábban kell karbantartani vagy újra cserélni. Ezért szoktuk javasolni minden mosdó és mosogató csaptelep csere alkalmával, hogy építsünk be szűrős sarokszelepet a régi elavult helyett. A rozsdamentes szűrő betét a sarokszelep elzárásával könnyen eltávolítható és lemosható; komolyabb karbantartásra nincs szükség. A modern tartalékelzárókat a tartósság, az egyszerű működtethetőség és az öntömítő menet jóvoltából könnyű felszerelhetőség jellemzi. A csapteleppel való biztos csatlakozásról a nagy szakítószilárdságú kúpos szorítócsavarozás és a hosszúság kiegyenlítő gondoskodik.

kombinalt sarokszelep  szűrős sarokszelep

 

Sarokszelep, elzárócsap szerelés ára

Munkadíj

Szűrős sarokszelep beszerelés, csere 3.900.-Ft/db
Kombinált mosógép csap beszerelése 3.900.-Ft/db
Mosógép csap cseréje 3.900.-Ft/db

 

Hasonló cikkek:

Kedves érdeklődő!

Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy több mint egy évre előre lekötötték már az összes kapacitásunkat,
ezért nem áll módunkban új munkát vállalni.

Megértésüket köszönjük!