Társasházi csatornacső csere

Társasházi csatornacsövek cseréje

A társasházi lakásokban nemcsak a helyi csőtörések okozhatnak problémát. Ha például elhárítunk egy helyi csőtörést, illetve a kiérkező szakember nem is talál ilyen problémát, a falak mégis vizesek, előfordulhat, hogy a strangvezeték sérült meg. A fővezeték sérülésére utalhat, ha egyszerre több lakásban is tapasztalható beázás. Ebben az esetben a csatornacsövek cseréjére lehet szükség. Amennyiben a régi pincei, kültéri vagy egyéb csatornacsövek cseréje szükségessé vált, érdemes minél hamarabb kihívni egy vízvezeték-szerelőt a még súlyosabb problémák megelőzése érdekében.

Csatorna csövek cseréje

Strangvezetékek cseréje lakásfelújításnál

Nem csak akkor ajánlott gondoskodni a régi csatornacsövek cseréjéről, ha már megtörtént a csőtörés, hanem akkor is, ha használt lakásba vagy családi házba költözünk. Ekkor a lakásfelújítást keretein belül gondoskodjunk a pincei csatornacsövek illetve a kültéri csatornacsövek cseréjéről. Amennyiben az adott társasház közös képviselőjeként tevékenykedünk, és már több lakó is panaszkodott arról, hogy beázott a lakás, ne legyintsünk a problémára arra hivatkozva, hogy biztosan csőtörés van a lakásában, hívjon ki a lakó vízszerelőt; hiszen előfordulhat, hogy egy strangvezeték hibásodott meg. Érdemesebb keresni egy megbízható szakembert a társasházi csatorna cseréjéhez.

Társasházi csatorna csere

A társasházi csatorna karbantartása

Amennyiben nem tapasztalható csőtörés, ám a strangok a harminc-negyven évvel ezelőtt vagy még régebben épült házban már nagy mértékben elöregedtek, előzzük meg az esetleges későbbi problémákat azzal, hogy kihívunk egy szakembert, aki ellenőrzi a csövek állapotát, és szükség esetén elvégzi a csatorna strangok cseréjét. A rendszeres karbantartásról újabb csövek esetén is érdemes gondoskodni.

Társasházi csatornacső csere megrendelhető: 06 20 9 420 586 telefonszámon

Hasonló cikkek:

Kedves érdeklődő!

Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy több mint egy évre előre lekötötték már az összes kapacitásunkat,
ezért nem áll módunkban új munkát vállalni.

Megértésüket köszönjük!