Wilo yonos szivattyú

Wilo energiatakarékos szivattyú előnyei

Otthona a kívánt hőmérsékletre való felfűtéséhez, illetve hűtéséhez szüksége lesz egy megfelelő minőségű és hatásfokú fűtési-hűtési keringetőszivattyúra. Az egyik legnépszerűbb modell a piacon a Wilo Yonos energiatakarékos szivattyú. A Wilo Yonos Pico szivattyú nagy hatásfokkal működik, és teljesítményfelvétele akár 3 Watt is lehet, így átlagos méretű családi házaknál ideális megoldást jelent. A Wilo energiatakarékos szivattyút a legkorszerűbb műszaki és gyártási technológiák felhasználásával tervezik és készítik.

Wilo yonos energiatakarékos fűtés szivattyú beszerelése és bekötése Budapest

Wilo yonos energiatakarékos fűtés szivattyú beszerelése és bekötése Budapest

A Wilo Yonos szivattyú használata akár 75 százalékos megtakarítást eredményez A Wilo Yonos bekötésével sokat spórolhatunk az energián, így jelentős megtakarítást érhetünk el évente. A berendezés működése ugyanis hagyományos társaiéhoz képest akár 75 százalékkal kevesebb elektromos áramot igényel; ez pedig évi 10 ezer forinttal is megkurtíthatja a villanyszámlát. A Wilo Yonos jelenleg az egyik legkorszerűbb keringetőszivattyú a piacon. A termék háromféle csőcsatlakozási mérettel és kétféle teljesítménnyel rendelkező változatban kapható. A szivattyú dokumentációjában szerepel többek közt a készülék névleges csőcsatlakozási mérete és a szivattyú által létesíthető nyomáskülönbség-tartomány is. Ha nem tudja, ezen értékeknek mekkorának kell lenniük, kérjen segítséget egy tapasztalt víz-, gáz-, fűtésszerelőtől.

A szivattyú egyszerűen kezelhető

A Wilo energiatakarékos szivattyú kezelése egyszerű: a kijelzőn egyetlen gomb kapott helyet négy LED-es kijelzővel; a piros gomb elforgatásával minden funkció kényelmesen beállítható. A kijelző mutatja az üzemelés aktuális adatait – az üzemállapotot és a fogyasztást – is. A kijelző gombjával beállíthatjuk például a kívánt nyomáskülönbséget, azaz az emelőmagasságot vízoszlopméterben: ez lehet állandó vagy változó. A Wilo Yonos bekötése után, a légtelenítési funkció bekapcsolásával eltávolíthatjuk a felesleges levegőt a szivattyú forgórészéből. Ehhez fel kell tölteni a fűtési rendszert, és biztosítani a megfelelő rendszernyomást. A Wilo energiatakarékos szivattyú beépítése gyorsan megtérül, kiváltképp, ha építkezéskor egy állandó fordulatszámú szivattyú helyett szereltetjük be. Ebben az esetben akár 1 év alatt visszajön a befektetett pénz. Ha pedig egy régi berendezést cserélünk le rá, 3– 5 év kell a megtérüléshez. Wilo yonos energiatakarékos fűtés szivattyú beépítése Budapest 06 20 9 420 586

Hasonló cikkek:

Kedves érdeklődő!

Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy több mint egy évre előre lekötötték már az összes kapacitásunkat,
ezért nem áll módunkban új munkát vállalni.

Megértésüket köszönjük!